dama.bg Седмичен хороскоп 15 - 21 юлиМакар и температурите навън да

...
dama.bg Седмичен хороскоп 15 - 21 юлиМакар и температурите навън да
Коментари Харесай

Пълен седмичен хороскоп

dama.bg

 

Седмичен хороскоп 15 - 21 юли

Макар и температурите на открито да не го подсказват, лятото е в разгара си. А дали звездите са ви подготвили изненади под формата на изненадващи пътувания или нова обич?
Овен
В началото на седмицата ще съумеете да намерите решение на от дълго време тормозещ ви проблем. След четвъртък ще ви стане с напрежение в службата заради независещи от вас условия и за това е най-добре да съумеете да намерите метод да починете и релаксирате. Голяма част от вас ще са влюбени и много мощно идеалистични във връзка с обичания човек.
Телец
В началото на седмицата е допустимо да отворите нова страница във вашия живот и да съумеете да откриете нови хоризонти, както в персонален, по този начин и в професионален проект. След четвъртък ще съумеете да срещнете хора, които ще са ви потребни за бъдещата реализация, професионално или личностно развиване. Ще се визиите в най-хубавата си светлина, само че за задачата е значимо да внимавате с прибързаните и недомислени изявления. Възможно е да измененията визията или представянето си пред хората.
Близнаци
Ще имате нови и забавни прекарвания през седмицата. В персонален проект е допустимо да афиширате връзка, да затвърдите връзки с обичан човек или да получите забавни предложения и оферти. След четвъртък се чака да имате огромен пробив в кариерата и да постигнете обилни професионални триумфи. Нещата ще ви се случват от единствено себе си и с не доста старания.
Рак
Седмицата ще ви предложи забавни флиртове и занимания. Ще прекарате по-голямата част от свободното си време с хора, които са ви забавни и обогатяват мирогледа ви. След четвъртък може да получите изненадващи позвънявания, известия или доставки. Добре е да сте деликатни със средствата за предвижване и връзка, както и при подаването или приемането на документи.
Лъв
В началото на седмицата ще бъдете доста докачливи и е допустимо да си вършиме прибързани изводи за хората, с които сте в контакт. Важно е да се постараете да не действате или говорите преждевременно, с цел да не развалите връзките си с хора, които не го заслужават. Не са изключени работа с непознати пари и вложения, както и задължения около наследства, заеми или заеми. След четвъртък огромна част от вас ще си имат работа с чужденци, с правни или метафизичен въпроси. Възможно е да попътувате и да разширите мирогледа си.
Дева
В началото на седмицата ще сте ангажирани най-вече с партньорствата си. Възможно е да изяснявате връзки с обичания и да сте доста напрегнати по отношение на тези диалози. Ако съумеете да запазите хладнокръвие, може да стигнете до значими взаимни отстъпки и да постигнете съгласие. След четвъртък ще обогатите дрешника си и ще измененията визията си, подлагайки се на разнообразни козметични процедури или операции.
Везни
В началото на седмицата ще съумеете да отделите доста време и внимание на децата си и на фамилията си. След четвъртък ще сте доста дейни в работата си и по всяка възможност ще съумеете да напреднете по значими за вас въпроси. Не е изключено да извършите хубаво усещане на вложители и високопоставени лица, или хора, които да подкрепят ваш план или начинание.
Скорпион
В началото на седмицата ще сте извънредно любвеобилни. Много евентуално е да отделите особено внимание на колегата и да го поглезите. Свободните от вас по всяка възможност ще съумеят да изкарат ползотворно време с човек, който харесват. След четвъртък е допустимо да въведете промени в хранителния си режим, да отидете на спа или коафьор или да обогатите дрешника си.
Стрелец
Възможни са фамилни задължения или работа около дома и обзавеждането ви при започване на седмицата. Ще сте доста по-затворени от нормално и ще имате потребност от отмора, разтоварване и домакински уют. След четвъртък е допустимо да се отдадете на обич и сантиментални преживявания с човек, който харесвате. В работата е доста евентуално да станете обект на интриги на недоброжелатели.
Козирог
Вие, Козирози, ще сте извънредно отзивчиви и общителни при започване на седмицата. Много е евентуално да получите забавни доставки, позвънявания или известия, както и да предприемете къси пътувания. След четвъртък не е изключено да ви се наложи да трупате нови познания и да черпите информация от разнообразни източници, за доказване в службата или вътрешно обогатяване. Добре е да не се претоварвате и е значимо да си оставите време за отмора или някакво занимание.
Водолей
В началото на седмицата ще сте ориентирани към решение на финансови въпроси. Няма да сте склонни да хабите напъните си напразно и да не виждате действителен резултат от дейностите си. Ще търсите уместно ви се заплащане и ще гоните облага. След четвъртък е доста евентуално да излезете в отпуска или да намерите метод да си починете отдавайки се на обичано занимание или спорт.
Риби
В началото на седмицата ще постигнете триумф с нещо, в което инвестирате старания от известно време. При всички случаи ще изпъкнете и най-вероятно ще получите забавни оферти за бизнес или взаимна активност. След четвъртък не са изключени разногласия с колегата или с непосредствен до вас човек по отношение на общи финанси или взаимни действия, на които е значимо да не реагирате пресилено и едностранчиво.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР